LLIBRE BLANC DE LA CULTURA AL PENEDÈS

Aquest és un bloc del projecte el Llibre Blanc de la Cultura al Penedès de l'Institut d'Estudis Penedesencs

La Cultura al Penedès avui: propostes de futur

La Cultura al Penedès avui: propostes de futur es dissenya com un procés de participació que ha de servir de base pels debats sobre el present i el futur de la cultura. Aquest procés ha d’avalar els continguts i la diagnosi del  document Llibre Blanc de la Cultura al Penedès, una aproximació diagnòstica, i ha d’obrir nous marcs de col·laboració al territori, acompanyats d’un debat conjunt sobre les estratègies i accions a emprendre per encarar el present i el futur.  La Cultura al Penedès avui: propostes de futur es concreta en tres tipus d’accions participatives:
  • Taules d’Àmbittaules que reuneixen els agents del territori per sectors culturals per tractar una temàtica concreta del seu àmbit amb l’objectiu definir accions concretes. Les taules estan composades per 10-15 participants que representen o estan implicades en projectes o programes vinculats a l’àmbit cultural específic.
  • Taules Transversalstaules que reuniran agents i responsables polítics per tractar temàtiques transversals a la cultura del Penedès amb l’objectiu de definir estratègies en matèria de política cultural al territori.
  • DebatsDebats oberts amb grans temes d’actualitat al voltant de la cultura i que comptaran amb experts contrastats a nivell nacional. L’objectiu és oferir una mirada actual i contrastada sobre la cultura.
Totes les accions compten amb la figura d’un/a coordinador/a que vetllarà pel bon desenvolupament del debat,  d’un/a relator/a que encarregarà d’elaborar un relat de la taula d’àmbit per a la seva posterior publicació/difusió.
Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: